De website bevat foto's van 'Hemisfèric ('Het Oog'), het Palau de les Arts Reina Sofia, Museu de les Ciències en Agora. Calatrava
legt een relatie tussen bouwwerk en menselijk lichaam.


Altera Pars
Werving & bemiddeling 
      Opdrachtgevers

  • Specifieke sectoren
Altera Pars werkt voor opdrachtgevers die professionals zoeken voor het op tijdelijke of vaste basis vervullen van functies. De opdrachtgevers van Altera Pars bevinden zich vooral (maar niet uitsluitend) binnen overheid en non-profitsector.
  • Afbakening aandachtsvelden
Altera Pars kiest voor bemiddeling van kandidaten binnen specifieke aandachtsvelden. Alleen op die manier kunnen opdrachtgevers op maat en met kennis van zaken worden geholpen. Altera Pars kent deze aandachtsvelden vanuit een jarenlange eigen ervaring zeer goed. We werken voor opdrachtgevers binnen de aandachtsvelden:
- (sociaal-)economisch beleid;
- ruimtelijke ordening;
- communicatie;
- finance & control;
- ICT;

- digitalisering/documentaire informatievoorziening.

  • Toegevoegde waarde
Altera Pars werkt met scherpe tarieven. Voorop staat uiteraard de kwaliteit van de aangeboden professional. Altera Pars bedient opdrachtgevers op maat met passende professionals op het juiste tijdstip. Hierbij werken wij met redelijke uurtarieven en vragen wij voor onze diensten slechts een bescheiden vergoeding.